0

Els Reis d’Orient es retroben amb els infants de Suria en el Campament Magic del Parc Municipal Macary i Viader

Ses Majestats els Reis d’Orient han tornat a Súria aquest dimecres 5 de gener, transformant el Parc Municipal Macary i Viader en un Campament Màgic que ha estat visitat per nombrosos infants i famílies de la vila. Aquest ha estat el segon any consecutiu que la rebuda als Reis d’Orient es fa en aquest espai públic, en substitució de la tradicional Cavalcada, a causa de la situació sanitària.

El Campament Màgic ha obtingut una molt bona acollida i la desfilada d’infants i famílies ha estat constant des de l’obertura de portes, a través dels itineraris marcats. Els personatges i l’escenografia del Campament han transformat el Parc Municipal en un territori de somni com a pròleg a la nit màgica de Reis.

L’alcalde Albert Coberó i una àmplia representació de la corporació municipal han rebut els Reis d’Orient a la seva arribada al Campament Màgic. Com és tradicional, el batlle de Súria ha lliurat a Ses Majestats les claus que obren les llars de la vila per tal que hi puguin deixar els regals al llarg de la nit.

En nom de Ses Majestats, el rei Melcior ha agraït el lliurament de les claus de la vila. També ha manifestat que els Reis d’Orient són conscients de les “dificultats” que la pandèmia està provocant a tot arreu, però han expressat la seva confiança en què la situació millorarà i “l’any que ve ens tornarem a trobar als carrers i places del poble” en la tradicional Cavalcada.

En el seu parlament de benvinguda, l’alcalde ha donat les gràcies als Reis d’Orient per haver vingut a Súria una vegada més i portar il·lusió enmig de les dificultats actuals. Albert Coberó ha demanat a Ses Majestats “molta salut” per a tothom, especialment per als infants, i que tinguin en compte “l’esforç” que els nens i les nenes han fet durant aquest temps de pandèmia.

L’alcalde de Súria també s’ha mostrat confiat que l’any vinent es podrà tornar a fer la tradicional Cavalcada “amb la vostra ajuda”, i que properament serà una realitat la projectada millora dels parcs infantils a la vila.

Els Reis d’Orient han arribat a Súria amb vehicles descoberts des del barri de Salipota, seguint el recorregut habitual. Abans de ser al Campament Màgic, Ses Majestats han visitat la Residència Bell Repòs.

L’organització del Campament Màgic dels Reis d’Orient ha anat a càrrec de l’Ajuntament de Súria, a través de l’àrea de Festes, i del Foment Cultural. Al compte de la Cavalcada de Súria a instagram es poden veure diferents imatges i vídeos de les activitats del Campament.

L’Ajuntament de Súria agraeix el treball de totes les persones que han fet possible el Campament Màgic dels Reis d’Orient, portant il·lusió als infants de la vila en les difícils circumstàncies actuals.