0

L’Ajuntament convoca un proces selectiu per cobrir tres places d’agent de la Policia Local

L’Ajuntament de Súria ha convocat un procés selectiu per cobrir tres places d’agent de la Policia Local i constituir una borsa de treball. La documentació sobre els requisits de les persones aspirants, la presentació de sol·licituds i el procediment de selecció es poden consultar a l’apartat d’ocupació pública de la seu electrònica de l’Ajuntament.

La presentació de sol·licituds es pot realitzar mitjançant instància genèrica presentada presencialment en el Registre General de l’Ajuntament, ubicat a la Casa de la Vila, o telemàticament a través del web municipal o de la seu electrònica.

D’altra banda, l’Ajuntament traurà a licitació en els propers mesos un projecte per habilitar les noves seus de la Policia Local i de l’Arxiu Municipal a l’edifici de l’antic centre de salut, al carrer Ernest Solvay.