0

Darreres dades oficials sobre la covid a Suria

Els efectes de la sisena onada de la covid segueixen sent importants a Súria, tot i que els principals indicadors es troben situats en nivells menys elevats que els municipis del nostre entorn. L’alentiment de la velocitat de propagació és una dada positiva, però cal seguir extremant les precaucions per intentar aturar el fort impacte de la pandèmia en aquestes darreres setmanes.

Les dades oficials publicades per la Generalitat NO indiquen el nombre de persones que actualment pateixen la malaltia a Súria, sinó el nombre de nous casos que s’hi ha registrat en un dia determinat.

Des del començament de la pandèmia fins al 2 de gener de 2022, a Súria hi ha hagut 921 casos confirmats de covid, segons aquestes mateixes dades.

  • Enllaç per descarregar el gràfic amb les darreres dades de la covid a Súria: Enllaç.