0

Darreres dades oficials sobre la covid a Suria

Malauradament, Súria no ha pogut restar al marge de l’increment de la covid que ja s’estava registrant des de fa unes setmanes als municipis del nostre entorn, i els indicadors han tornat a créixer ràpidament. Per intentar aturar aquesta nova tendència negativa, és molt important COMPLIR ESTRICTAMENT LES MESURES DE PREVENCIÓ.

Les dades oficials publicades per la Generalitat NO indiquen el nombre de persones que actualment pateixen la malaltia a Súria, sinó el nombre de nous casos que s’hi ha registrat en un dia determinat.

Des del 14 de març de 2020 fins al 21 de novembre de 2021, a Súria hi ha hagut 654 casos confirmats de covid, segons aquestes mateixes dades.

  • Enllaç per descarregar el gràfic amb les darreres dades de la covid a Súria: Enllaç.