0

La Junta de Govern Local aprova l’atorgament de subvencions a entitats i persones fisiques de la vila

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest mes de novembre l’atorgament de 25.617 euros en subvencions a entitats i persones físiques, d’acord amb la normativa que regula aquest tipus de suport econòmic a l’activitat social. Aquestes subvencions s’atorguen per la realització d’activitats d’utilitat o interès social.

Les subvencions atorgades han anat destinades a 25 entitats culturals, veïnals, educatives, esportives, juvenils i mediambientals, i a un esportista surienc per la seva participació en competicions destacades. El termini de sol·licituds per a la convocatòria d’enguany va acabar el passat 5 d’agost.

L’atorgament de les subvencions s’ha portat a terme en règim de concurrència competitiva, amb l’objectiu de promoure projectes o activitats d’utilitat pública o interès social. D’acord amb l’ordenança general de subvencions de l’Ajuntament i les bases corresponents, caldrà justificar les despeses subvencionades.