0

Les obres del Balç del Llado tindran una durada aproximada de tres mesos, segons la Generalitat

La Generalitat ha informat l’Ajuntament de Súria que les obres iniciades al Balç del Lladó per reparar un tram malmès de la carretera C-1410z tindran una durada aproximada de tres mesos. L’actuació ha obligat a tallar aquest tram de calçada i a donar pas alternatiu de vehicles amb regulació de semàfors.

El desenvolupament d’aquestes obres d’emergència és a càrrec de la Generalitat com a administració titular de la carretera. En els mesos previs al seu inici, l’Ajuntament va instar la Generalitat a iniciar l’actuació el més aviat possible a causa del risc de l’esvoranc que havia aparegut en aquest tram.

Les obres comportaran la reparació del mur del riu Cardener i la reconstrucció de la plataforma de la carretera, amb un pressupost previst de 244.135,05 euros, IVA inclòs.

Es preveu que durant tota l’execució dels treballs s’hi mantindrà el pas alternatiu regulat per semàfors. De forma puntual, també s’hi preveuen talls totals de curta durada per a la realització de feines que ho requereixin.