0

Darreres dades oficials sobre la covid a Suria

Súria va registrar un nou cas de covid durant la setmana passada, el primer d’aquest mes de novembre. Tot i la bona evolució dels indicadors a la vila, alguns dels municipis més propers es troben en nivells molt desfavorables, amb repercussions negatives per a les xifres comarcals. Davant les previsions d’una nova onada, cal seguir de forma estricta les mesures de prevenció.

Les dades oficials publicades per la Generalitat NO indiquen el nombre de persones que actualment pateixen la malaltia a Súria, sinó el nombre de nous casos que s’hi ha registrat en un dia determinat.

Des del 14 de març de 2020 fins al 14 de novembre de 2021, a Súria hi ha hagut 648 casos confirmats de covid, segons aquestes mateixes dades.

  • Enllaç per descarregar el gràfic amb les darreres dades de la covid a Súria: Enllaç.