0

L’Ajuntament s’adhereix a l’edicio d’enguany de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

L’Ajuntament de Súria s’ha adherit novament a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, que tindrà lloc del dilluns 25 al divendres 29 d’octubre amb diferents activitats i recursos en línia que seran accessibles a través d’internet. Enguany, la Setmana posa l’èmfasi en la necessitat d’avançar cap a l’eficiència energètica, les energies renovables i la transició energètica, sota el lema ‘Cap al 2030: reformar el sistema energètic europeu’.

La Setmana és una iniciativa d’àmbit europeu, que a Catalunya té el suport de l’Institut Català d’Energia, la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Pobles i Ciutats cap a la Sostenibilitat.

En un context d’emergència climàtica i de crisi sanitària mundial, és necessari avançar cap a un model energètic net i sostenible, amb la implicació de la ciutadania en la gestió de l’energia que utilitzem a diari.

L’àrea municipal de Medi Ambient anima tothom a participar en les activitats virtuals de la Setmana que intenten promoure la sensibilització ambiental de forma lúdica i participativa. Dues de les activitats proposades són les següents:

Més informació: