0

Les obres de l’avinguda Santa Barbara obligaran a aplicar alteracions del transit i limitacions de mobilitat al barri Santa Maria a partir d’aquest dilluns 18 d’octubre

Les obres del tram superior de l’avinguda Santa Bàrbara obligaran a aplicar alteracions de trànsit i limitacions de mobilitat que afectaran el barri Santa Maria a partir d’aquest dilluns 18 d’octubre. Aquestes alteracions seran degudament senyalitzades i podrien ser modificades a mesura que es desenvolupin les obres, que tindran una durada aproximada de dos mesos.

Els objectius bàsics d’aquestes obres són donar més protagonisme als vianants i millorar l’accessibilitat i les xarxes de serveis.

Les alteracions de mobilitat previstes són les següents:

  • Prohibició de circulació de vehicles per l’avinguda Santa Bàrbara, entre la plaça Santa Maria i la carretera de Castelladral.
  • Els carrers de les Flors i Doctor Fleming seran de doble sentit de circulació. Per aquest motiu no serà possible estacionar-hi.
  • Hi haurà restriccions de pas a l’avinguda de les Moreres i a la placeta de la Verge.
  • El tram de la banda dreta del carrer Doctor Fleming (tocant al carrer del Transportador) i el tram superior final de l’avinguda Santa Bàrbara (tocant a la carretera de Castelladral) no seran transitables per als vehicles mentre es desenvolupin els treballs d’asfaltatge.

Les obres seran realitzades per l’empresa Icman, que també s’encarregarà de senyalitzar les alteracions de trànsit.

L’Ajuntament demana la comprensió del veïnat davant les molèsties que pugui originar el desenvolupament d’aquestes obres. En cas d’incidències, es pot trucar al telèfon de la Policia Local (93.869.64.00).