0

Darreres dades oficials sobre la covid a Suria

Tot i la reducció del nombre de nous casos confirmats, l’evolució dels indicadors de risc de rebrot i de velocitat de propagació va ser desfavorable a Súria durant la setmana passada, superant les respectives mitjanes comarcals. Per aquest motiu, cal recordar que el compliment de les mesures de prevenció segueix sent necessari, malgrat l’aixecament de les principals restriccions.

Les dades oficials publicades per la Generalitat NO indiquen el nombre de persones que actualment pateixen la malaltia a Súria, sinó el nombre de nous casos que s’hi ha registrat en un dia determinat.

Des del 14 de març de 2020 fins al 10 d’octubre de 2021, a Súria hi ha hagut 641 casos confirmats de covid, segons aquestes mateixes dades.

  • Enllaç per descarregar el gràfic amb les darreres dades de la covid a Súria: Enllaç.