0

L’Escola Salipota ja compta amb un mural identificador, realitzat per joves artistes de la vila

L’Escola Salipota ja compta amb un mural identificador a l’entorn del centre, realitzat pels joves artistes de Súria que fa pocs mesos també van pintar altres murals similars en la zona d’accés de l’Escola Bressol Municipal Petit Estel, les Escoles Francesc Macià i Fedac, i l’Esplai de la Gent Gran.

Es tracta d’una iniciativa de l’àrea municipal d’Ensenyament amb l’objectiu d’embellir l’entorn dels centres escolars. El grup d’artistes que ha pintat aquests murals són Pau Hernández, Pau Juárez, Abel Martínez, Dídac Mas i Maria Vila.

El nou mural segueix la línia gràfica i temàtica dels anteriors, que van ser pintats l’estiu passat a la cruïlla escolar de la carretera de Balsareny, el carrer de Tarragona i la carretera de la Mina.