0

El curs escolar comença a Suria amb 969 alumnes als centres d’educacio preescolar, primaria i secundaria

El curs escolar 2021-22 s’ha iniciat aquest dilluns 13 de setembre a Súria amb 969 alumnes, segons dades facilitades pels centres d’educació preescolar, primària i secundària de la vila. Aquesta xifra representa un descens del 3,58 % en relació amb el curs anterior, que va marcar el màxim nombre d’alumnat dels darrers anys.

Aquesta xifra és la suma de l’alumnat de les escoles Francesc Macià, Salipota, Fedac, Institut Mig-Món i Escola Bressol Municipal Petit Estel.

Al llarg del curs, la Policia Local portarà a terme el desplegament acostumat a la cruïlla de la carretera de Balsareny i la carretera de la Mina a les hores d’entrada i sortida dels centres. Al mateix temps, es recorda que el bus urbà de Súria, conegut popularment com la Guagua, va modificar el seu horari de serveis per tal d’adaptar-lo a les necessitats de desplaçament escolar.

Com és habitual, la Brigada Municipal d’Obres i Serveis ha realitzat treballs de manteniment i pintura en els centres d’ensenyament durant els mesos d’estiu.

Durant l’actual curs, l’Ajuntament de Súria ha decidit seguir oferint els suports de neteja extraordinària als centres d’ensenyament públics de la vila, tot i que la Generalitat no considera obligatori aquest servei.

Aquest serà el tercer curs escolar que es desenvolupa en una situació de pandèmia. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Súria reitera a l’alumnat i a les famílies la necessitat de complir amb totes les mesures de protecció anti-covid en els desplaçaments i en les activitats escolars.