0

Programa d’actes de l’Onze de Setembre a Suria

Dijous 9 de setembre

  • 20.00 h. Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya a Súria: Actuació del Conjunt Nacional Albanès, de Macedònia del Nord. Entrada gratuïta. Inscripcions prèvies al web www.suria.cat/aforaments. Per primer cop, Súria s’incorpora en aquest festival que ha esdevingut una fusió de les cultures del món i l’apropament dels pobles. El Conjunt Nacional Albanès està format per prop de quaranta intèrprets, entre ballarins, músics i cantants. Lloc: Església del Roser (Poble Vell). Nova ubicació a causa de la pluja. Protecció: aforament limitat i amb distància, mascareta i dispensador d’higiene de mans. Durada de l’espectacle: 1 h 30 min. Organització del programa de l’Onze de Setembre a Súria: Ajuntament de Súria, Adifolk i Trabucaires del Tro Gros, amb la col·laboració de l’ADF Defensors del Bosc, Agrupació Sardanista, colla castellera Salats i penyes ciclistes de la vila.

Dissabte 11 de setembre

  • 8.00 h. Sortida de la pedalada en bicicleta tot terreny BTT cap a la Torre. Lloc de sortida: plaça de Sant Joan.
  • 9.00 h. Sortida de la caminada cap a la Torre. Lloc de sortida: plaça de Sant Joan.
  • 9.30 h. Hissada de la bandera de Catalunya. Lectura del manifest i cant d’Els Segadors amb la col·laboració de cantaires suriencs de diferents entitats, que coincidirà amb un galeig a càrrec dels trabucaires del Tro Gros. Es farà un castell d’un pilar i hi haurà balls de bastons i de cascavells. Lloc: turó de la Torre. Nota: l’organització informa a les persones amb problemes d’oïda o amb sensibilitat auditiva, en especial la gent gran i els infants, que adoptin mesures de precaució en l’acte de la galejada de trabucs. Organització del programa de l’Onze de Setembre a Súria: Ajuntament de Súria, Adifolk i Trabucaires del Tro Gros, amb la col·laboració de l’ADF Defensors del Bosc, Agrupació Sardanista, colla castellera Salats i penyes ciclistes de la vila.
  • Enllaç per descarregar el programa de l’Onze de Setembre a Súria: Enllaç.