0

La Piscina Municipal sera d’acces lliure entre el divendres 13 i el dilluns 16 d’agost per la intensitat de l’onada de calor

La Piscina Municipal de Súria serà d’accés lliure entre aquest divendres 13 i el proper dilluns 16 d’agost, incloent-hi aquests mateixos dies. L’Ajuntament ha decidit posar en marxa aquesta mesura excepcional davant la intensitat de l’onada de calor que estem patint actualment.

El recinte mantindrà el seu horari habitual i s’aplicaran totes les mesures de prevenció anti-covid de l’actual temporada d’estiu, com la limitació d’aforament i el control d’accés, entre d’altres. També es recorda que els vestidors romanen fora de servei per aquest mateix motiu.

L’Ajuntament fa una crida per tal que tothom prengui les mesures de protecció necessàries contra l’onada de calor, evitant una exposició perllongada al sol i mantenint una hidratació adient. D’altra banda, també és necessari extremar les precaucions per evitar incendis forestals.