0

Els colors de la bandera de l’Arc de Sant Marti romanen de forma permanent des d’avui en el centre urba de Suria amb motiu del Dia Internacional contra l’LGBTIfobia

Els colors de la bandera de l’Arc de Sant Martí, símbol del moviment LGBTIQ+, romanen de forma permanent en el centre urbà de la vila des d’aquest dilluns 17 de maig en els passos de vianants de la plaça de Sant Joan i de la plaça de la Serradora. Amb aquesta acció es vol expressar l’adhesió de l’Ajuntament de Súria al Dia Internacional contra l’LGBTIfòbia, que es commemora avui.

A més dels colors de la bandera de l’Arc de Sant Martí, en els dos passos de vianants es posaran missatges de sensibilització contra aquest tipus de discriminació.

D’altra banda, la bandera de l’Arc de Sant Martí ha estat col·locada a la façana principal de la Casa de la Vila, que aquesta nit també serà il·luminada amb els seus colors.

Aquestes accions han estat impulsades per les àrees municipals d’Igualtat i Joventut com a mostra d’adhesió al Dia Internacional, que enguany està dedicat d’una forma especial a la defensa dels drets de les persones d’aquest col·lectiu que es troben en situacions de vulnerabilitat a causa de la pandèmia.