0

Suria pintara dos passos de vianants amb els colors de la bandera de l’Arc de Sant Marti amb motiu del Dia Internacional contra l’LGBTIfobia

Els passos de vianants de la plaça de Sant Joan i de la plaça de la Serradora seran pintats aquest dilluns 17 de maig amb els colors de la bandera de l’arc de Sant Martí, amb motiu del Dia Internacional contra l’LGBTIfòbia. L’Ajuntament ha promogut aquesta acció per tal d’expressar de forma pública i permanent el compromís contra aquest tipus de discriminació.

El mateix dia, la façana principal de la Casa de la Vila lluirà la bandera de l’arc de Sant Martí, símbol del moviment LGBTIQ+. A partir del vespre, l’edifici consistorial també s’il·luminarà amb els colors de la bandera.

Les àrees municipals d’Igualtat i Joventut impulsen aquestes accions com a mostra d’adhesió al Dia Internacional contra l’LGBTIfòbia, que es commemora cada 17 de maig. Enguany, la jornada posa èmfasi en la defensa dels drets de les persones d’aquest col·lectiu que es troben en situacions de vulnerabilitat a causa de la pandèmia.