0

La nova etapa del bus urba, tema principal del darrer numero del butlleti municipal La Torre

La nova etapa del bus urbà, conegut popularment com la Guagua, és el tema principal del darrer número del butlletí municipal La Torre, que ha estat publicat a finals del mes de març. Aquest és el número 82 del butlletí municipal surienc.

En la informació publicada per La Torre es destaca que la gratuïtat del servei, gràcies a un acord entre l’Ajuntament i ICL Iberia, pretén afavorir la mobilitat sostenible i incentivar l’ús del transport urbà, especialment entre la gent gran i els infants. Durant la vigència de l’esmentat acord, la Guagua serà finançada al 100% per l’empresa minera.

La Torre també publica altres informacions d’interès municipal, com la recta final de les obres del pla de millora de polígons, la celebració de les eleccions al Parlament i els esdeveniment festius dels darrers mesos, a més dels articles d’opinió dels grups polítics de la corporació.

En l’editorial d’aquest darrer número, l’alcalde Albert Coberó recorda el primer aniversari de l’esclat de la pandèmia, davant la qual “no podem abaixar la guàrdia”. El batlle surienc remarca que “seguirem treballant perquè ningú es quedi enrere, i posant tots els mitjans necessaris perquè les surienques i els suriencs tinguem la Súria que ens mereixem”.

L’alcalde de la vila també explica que l’Ajuntament ha incrementat els esforços en protecció social i ciutadana “per tal d’ajudar a aquelles persones més desfavorides” i preparar el futur “amb una Súria amb més serveis, més sostenible i encarada al segle XXI”.

El butlletí municipal també publica les dades sobre l’evolució de la pandèmia a Súria. Entre el 14 de març de 2020 i el mateix dia d’enguany, el nombre de nous casos positius a Súria ha estat de 393, segons els registres oficials de la Generalitat.