0

L’Ajuntament atorga 9.400 euros en la segona convocatoria d’ajuts per al teixit economic mes afectat per la crisi de la covid

L’Ajuntament de Súria ha començat a pagar els ajuts sol·licitats en la segona convocatòria extraordinària per a persones treballadores autònomes, comerços i petites empreses de la vila que s’hagin vist afectades econòmicament pels efectes de la covid. En total s’atorgaran 9.400 euros per a dinou peticions presentades.

El termini de sol·licituds va romandre obert entre finals de novembre i començaments de desembre passats. La majoria de peticions d’ajut van ser presentades per persones treballadores autònomes.

En la primera convocatòria, l’Ajuntament va resoldre favorablement trenta-quatre sol·licituds, amb un total de 16.800 euros en ajuts.

Aquests ajuts són impulsats per l’àrea municipal de Promoció Econòmica, davant el fort impacte que ha tingut la pandèmia en el volum de negoci de les empreses i professionals de la vila.

Els ajuts previstos en aquesta segona convocatòria són de 400 o 500 euros per persona i/o activitat, d’acord amb el volum de pèrdues registrades o de caiguda de la facturació.