0

Darreres dades oficials sobre la covid a Suria

L’evolució de les dades oficials d’afectació de la covid va empitjorar durant la setmana passada, amb un increment del nombre de nous casos confirmats i l’acceleració del risc de contagi i de la velocitat de propagació. Súria s’ha convertit en el segon municipi bagenc amb una velocitat de propagació més elevada, només superat per Sant Fruitós de Bages.

Per aquests motius, és important recordar que és del tot necessari seguir complint amb les mesures de prevenció.

Les dades oficials publicades per la Generalitat NO indiquen el nombre total de persones que actualment pateixen la malaltia a Súria, sinó el nombre de nous casos que s’hi han registrat en un dia determinat.

Des del 14 de març de 2020 fins al 28 de febrer de 2021, a Súria hi ha hagut 386 casos confirmats de covid, segons aquestes mateixes dades.