0

Temes de la darrera sessio ordinaria del ple municipal

El ple municipal de Súria va tractar els següents temes en la seva darrera sessió ordinària, celebrada dijous 25 de febrer:

  • Aprovació per unanimitat d’un informe favorable al canvi de nom de l’Escola Mare de Déu de Montserrat per Escola Salipota, a petició de la direcció del centre, per tal de poder tramitar la petició davant del departament d’Educació de la Generalitat.
  • Aprovació per unanimitat de la delegació del sorteig de meses electorals a la Junta de Govern Local.
  • Aprovació per 11 vots a favor (PSC, GIIS, ERC i JxS) i 2 abstencions (aiS) d’un expedient sobre reconeixement extrajudicial de crèdits.
  • Aprovació per unanimitat d’un acord per nomenar la regidora Alba Santamaria Fíguls com a representant de l’Ajuntament a l’Associació per al Desenvolupament Rural de la Catalunya Central (projecte Leader).
  • Aprovació per 6 vots a favor (ERC, aiS i JxS), 4 vots en contra (PSC) i 3 abstencions (GIIS) de la moció ‘En suport al conseller Bernat Solé, acusat de desobediència greu per l’1 d’octubre’, presentada pel grup municipal d’ERC.
  • Aprovació per 6 vots a favor (ERC, ais i JxS), 4 vots en contra (PSC) i 3 abstencions (GIIS) de la moció ‘En defensa de la llibertat d’expressió’, presentada pels grups municipals d’ERC, aiS i JxS.