0

Lliurament dels premis del concurs del Carnestoltes de Suria a Instagram

El saló de sessions de la Casa de la Vila va acollir el lliurament dels premis del concurs que ha tingut lloc a la xarxa social Instagram amb motiu del Carnestoltes. L’objectiu del concurs era mantenir l’esperit d’aquesta festa en un any en què no s’ha pogut fer la tradicional rua de disfresses a causa de l’actual situació de pandèmia.

El concurs va ser convocat per les àrees municipals de Joventut i Festes, convidant les persones i famílies del municipi a disfressar-se i enviar la fotografia per a la seva publicació al compte del Carnestoltes de Súria a Instagram. Les imatges guanyadores han estat les que han obtingut un nombre més gran de ‘M’agrada’.

El lliurament dels guardons va anar a càrrec de les regidores de Joventut, Montserrat Albacete, i de Festes, Alba Santamaria.

El veredicte del concurs va ser el següent:

 • Categoria A (infants i famílies):
  • Primer premi: Bruno-Leiva.
  • Segon premi: família Lariño-Mellado.
  • Tercer premi: Aritz.
 • Categoria B (joventut):
  • Primer premi: Daphne García.
  • Segon premi: Arnau Pujols.
  • Tercer premi: Ivan Gandul.
 • Categoria C (adults):
  • Primer premi: Carla Franch.
  • Segon premi: carnisseria Bon Tall.
  • Tercer premi: Lourdes Sánchez.

Les fotos de les disfresses guanyadores es poden veure al compte del Carnestoltes de Súria a Instagram.

L’Ajuntament agraeix la participació a totes les persones que han pres part en aquest concurs, que ha permès donar continuïtat a la celebració d’aquesta festa, tot i les dificultats de la situació actual a causa del coronavirus.