0

La circulacio de vehicles cap a la zona industrial Abadal i el cami del Pla de les Hortes romandra tallada per obres aquest divendres 26 de febrer

Les obres que es porten a terme a la zona industrial Abadal obligaran a tallar el pas de vehicles aquest divendres 26 de febrer entre les 8.00 i les 18.00 h, aproximadament. Aquest tall de trànsit també afectarà la circulació de vehicles pel camí de Pla de les l’Hortes.

El motiu del tall de trànsit és el desenvolupament de les tasques d’asfaltatge que es portaran a terme en el tram d’accés a la zona industrial Abadal. Aquestes obres formen part del pla de millora de polígons de la vila, que també s’està desenvolupant al polígon industrial La Pobla Nord i a la zona industrial de Joncarets per iniciativa de l’Ajuntament.

La zona afectada pel tall de trànsit estarà degudament senyalitzada. L’Ajuntament de Súria demana disculpes pels inconvenients que pugui provocar aquesta mesura, necessària per al correcte desenvolupament de les obres.

Treballs d’asfaltatge al polígon La Pobla Nord

El vial principal del polígon La Pobla Nord serà asfaltat aquest dilluns 1 de març, dins de les obres del pla de millora de polígons.

L’asfaltatge es portarà a terme en dues fases, garantint el pas de vehicles sense necessitat de tallar el carrer.