0

Darreres dades oficials sobre la covid a Suria

Les darreres dades fetes públiques per la Generalitat sobre la covid a Súria mostren un empitjorament en l’evolució del risc de rebrot i de la velocitat de contagi. La xifra setmanal de nous casos també ha pujat, trencant la tendència a la baixa de les setmanes anteriors.

Les dades oficials publicades per la Generalitat NO indiquen el nombre total de persones que actualment pateixen la malaltia a Súria, sinó el nombre de nous casos que s’han registrat en un dia determinat. La Generalitat només publica la xifra acumulada dels casos que hi ha hagut als municipis catalans des del passat mes de març fins a l’actualitat.

Des del 14 de març de 2020 fins al 7 de febrer de 2021, a Súria hi ha hagut 370 casos confirmats de covid, segons aquestes mateixes dades.

  • Enllaç per descarregar el gràfic amb les darreres dades oficials de la covid a Súria: Enllaç