0

El Centre Obert El Brot commemora el Dia Mundial dels Drets dels Infants

El Centre Obert El Brot ha recordat la commemoració del Dia Mundial dels Drets dels Infants amb una acció simbòlica que es va fer dijous 19 de novembre a la plaça de la Serradora. L’acció va consistir en la col·locació de retallables elaborats pels infants d’aquest servei municipal, amb missatges i dibuixos per difondre el contingut dels Drets dels Infants.

L’objectiu d’aquesta acció era fer visible la celebració d’aquesta jornada, posant de manifest la seva importància i l’obligació de vetllar pel compliment dels Drets dels Infants.

Al llarg del mes de novembre, el Centre Obert ha portat a terme diferents activitats relacionades amb els Drets dels Infants, a través de jocs, manualitats i teatre, entre d’altres.

El Dia Mundial dels Drets dels Infants se celebra cada 20 de novembre per commemorar l’aprovació de la Convenció sobre els Drets de l’Infant per part de l’ONU, que va tenir lloc l’any 1989.

El Centre Obert El Brot és un servei adscrit a l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament. El seu objectiu principal és donar suport a la socialització, l’educació, el desenvolupament de la personalitat i la consolidació de bons hàbits personals per a infants i joves de 5 a 14 anys.

L’activitat del Centre Obert El Brot es basa en el treball en grup per fomentar l’empatia, la comunicació, els vincles afectius i el desenvolupament de xarxes personals i socials a través del lleure socioeducatiu, l’art, la psicomotricitat, la lectura, l’escriptura o el coneixement de l’entorn, entre d’altres.