0

La Cavalcada de Reis inicia avui divendres la primera de les retransmissions previes a la festa de la il·lusio

La Cavalcada de Reis de Súria oferirà avui divendres 20 de novembre la primera de les retransmissions prèvies a la festa amb una connexió en directe amb l’Orient, en l’estrena d’un nou format per tal que la festa de la il·lusió pugui arribar a tothom, tot i les limitacions de les mesures anti-covid. Aquest primer vídeo es podrà seguir al canal de la Cavalcada a YouTube, a partir de les 20.00 h.

Les xarxes socials tindran un paper destacat en la Cavalcada d’enguany. Les novetats sobre els preparatius de la festa es difonen a través del compte de Instagram, i els vídeos s’aniran publicant a YouTube en dates que seran anunciades oportunament.

L’objectiu és que la propera edició de la Cavalcada sigui un homenatge a tots els infants de la vila pel seu comportament en l’actual situació d’emergència sanitària pel coronavirus. D’altra banda, el nou logotip de la Cavalcada incorpora el lema ‘Tot anirà bé’, que ja va tenir una important difusió durant els mesos de confinament.

L’organització de la Cavalcada és a càrrec del Foment Cultural i de l’Ajuntament de Súria. En aquesta propera edició, les màximes prioritats de l’organització seran garantir la seguretat de tothom i fer arribar la màgia de la Cavalcada a tots els infants de la vila, amb un respecte total de les mesures de prevenció anti-Covid.