0

L’Ajuntament inicia el proces d’instal·lacio de la il·luminacio nadalenca al centre urba i als barris de la vila

L’Ajuntament de Súria ha iniciat el procés d’instal·lació de la il·luminació nadalenca al centre urbà i als barris de la vila. Enguany es mantindrà la línia iniciada l’any passat, en què aquest element característic del Nadal va ser objecte d’una renovació important, i es tornarà a il·luminar un dels arbres de la plaça de Sant Joan per segon any consecutiu.

En relació amb altres anys, enguany s’ha avançat el procés d’instal·lació per tal que es pugui encendre des de començaments del mes de desembre.

La instal·lació de la il·luminació nadalenca és impulsada per l’àrea de Festes de l’Ajuntament, amb la col·laboració de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis.

En l’actual context d’emergència sanitària, l’Ajuntament considera especialment necessària la presència d’aquest element característic de les festes de Nadal per contribuir a dinamitzar el comerç local i transmetre una imatge adient de l’entorn públic, d’acord amb aquestes dates tan especials.