0

La Junta de Govern Local aprova l’atorgament de subvencions a entitats i persones fisiques de la vila

La Junta de Govern Local ha aprovat l’atorgament de 30 subvencions per un import total de 29.385 euros a entitats surienques que van participar en la darrera convocatòria oberta per l’Ajuntament per a la realització d’activitats durant aquest any 2020. L’aprovació va tenir lloc en la sessió del passat 5 de novembre.

Tot i el descens de l’activitat de les entitats a causa de la pandèmia, l’Ajuntament n’ha mantingut un import similar al del darrer exercici com a mostra de suport al teixit associatiu de la vila.

Les entitats beneficiàries hauran de justificar les despeses subvencionades, d’acord amb l’ordenança general de subvencions de l’Ajuntament i les bases corresponents.

La convocatòria es va fer en règim de concurrència competitiva. Les subvencions han anat destinades a entitats culturals, esportives, educatives, veïnals, socials, mediambientals i juvenils. Com en anys anteriors, la convocatòria va incloure un apartat de suport a esportistes de la vila.