0

L’Ajuntament fa un reconeixement simbolic a les persones majors de 65 anys per la seva comprensio i esforç durant la pandemia

L’Ajuntament de Súria ha començat a fer arribar a les persones majors de 65 anys del municipi un clauer i un punt de llibre com a reconeixement simbòlic per la seva comprensió i esforç en l’actual situació de pandèmia. L’enviament d’aquesta tramesa va acompanyada per una carta de l’alcalde Albert Coberó, en què expressa el suport municipal a la gent gran de la vila.

En la seva carta, l’alcalde de Súria informa sobre la suspensió de l’edició d’enguany de la Setmana de la Gent Gran a causa de les circumstàncies actuals. Segons Albert Coberó, des de l’administració cal esmerçar esforços per “evitar qualsevol focus o moment de contagi, i ha semblat millor desestimar l’organització d’actes i espais de trobada en aquest moment”.

L’alcalde de Súria assegura a la gent gran de la vila que “la vostra experiència i saber fer segur que pot ajudar col·lectivament a tots els que teniu al vostre entorn”, en el context de les dificultats actuals. També expressa que l’Ajuntament “vol ser proper” i posar-se al servei de les persones grans.

El clauer porta gravada la frase “Gràcies per ser-hi”, adreçada a les persones grans de la vila, i el logotip de l’Ajuntament. Al punt de llibre hi ha una relació de telèfons de serveis, a més d’una frase d’una cançó de Joan Manel Serrat i una foto històrica del desaparegut cinema Califòrnia com a equipament representatiu de la història surienca del segle XX i molt recordat per la gent gran de la vila.

La Setmana de la Gent Gran és una iniciativa de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament, amb periodicitat anual.