0

El ple municipal fa un minut de silenci per les victimes dels dos accidents mortals esdevinguts aquest mes a les instal·lacions d’ICL

El ple municipal de Súria ha fet aquest dijous 25 de juny un minut de silenci per les víctimes dels dos accidents mortals esdevinguts aquest mes de juny a les instal·lacions de l’empresa ICL a Sallent-Balsareny. El minut de silenci ha tingut lloc al començament de la sessió, que s’ha iniciat a les 19.00 h.

L’alcalde Albert Coberó ha expressat el condol de l’Ajuntament a familiars, amics i companys dels dos treballadors morts en els dos accidents, esdevinguts el passat 4 de juny i avui 25 de juny. El batlle surienc ha manifestat que, com a poble miner, “avui és un dia trist per a Súria”.

L’equip de govern municipal també s’ha posat en contacte amb ICL i amb el comitè d’empresa per transmetre el condol de l’Ajuntament per aquest nou accident mortal.