0

El Carnestoltes porta l’animacio al centre de Suria, amb nou comparses, diversitat de disfresses i atractives posades en escena

El Carnestoltes ha tornat a omplir de color i animació el centre de Súria, amb la participació de centenars de persones i un públic nombrós que ha seguit el pas de la rua. La festa continua aquesta nit amb el Sopar del Carnestoltes i una actuació musical amb DJ al Pavelló Municipal d’Esports.

Nou comparses han format enguany la rua del Carnestoltes de Súria, que s’ha caracteritzat per la diversitat de les disfresses, la música i les atractives posades en escena dels grups participants.

Com és tradicional, la rua ha sortit del barri de Sant Jaume i ha recorregut la travessera principal, la Casa de la Vila i els carrers del seu entorn. Com en anys anteriors, els punts de més concentració de públic han estat la plaça de Sant Joan i la plaça de la Serradora.

A l’arribada de la rua al Pavelló, hi ha hagut més animació i coca i xocolata per a tothom. Una de les novetats del Carnestoltes d’enguany és que en el transcurs del Sopar es fa un sorteig de deu vals de 50 euros per als establiments adherits a Súria Punt Comercial.

Aquesta nova edició del Carnestoltes de Súria és organitzada per l’Ajuntament, la Comissió del Carnestoltes i el Centre d’Esports Súria.