0

El 4t Concurs d’Ambientacio Nadalenca premia onze propostes presentades des de sis barris de la vila

Els premis del 4t Concurs d’Ambientació Nadalenca de Balcons, Finestres i Façanes, convocat per l’Ajuntament, han estat atorgats a onze ambientacions dels barris de Bellavista, Joncarets, Poble Vell, Salipota, Sant Jaume i Santa Maria. El lliurament dels guardons va tenir lloc en un acte celebrat en el saló de sessions de la Casa de la Vila.El Concurs d’Ambientació Nadalenca és una iniciativa de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, amb el suport de la Unió de Botiguers de Súria-Súria Punt Comercial.

L’objectiu principal de la convocatòria és estimular la participació ciutadana en el guarniment de l’entorn públic durant aquestes dates, aconseguint una imatge més atractiva i acollidora del municipi.

Els autors i autores de les ambientacions guardonades van rebre premis en vals de compra per als establiments adherits a la Unió de Botiguers de Súria-Súria Punt Comercial, per valors de 500 a 100 euros. D’aquesta manera es vol contribuir a la dinamització de l’activitat comercial de la vila, un altre dels objectius destacats del Concurs.

El veredicte d’aquesta 4a edició del Concurs d’Ambientació Nadalenca és el següent:

Categoria individual – Modalitat: ornamentació

 • Primer premi: Juanfran Guerrero Campos (carretera de Sant Salvador).
 • Segon premi: José Carmona Valle (carrer Joan Maragall).
 • Tercer premi: Meri Zorrilla (carrer Guixeres).
 • Quart premi: Sandra Bonal Barbero (carrer de les Flors).
 • Cinquè premi: Maite Fenoy Manzanera (carrer Onze de Setembre).

Categoria individual – Modalitat: il·luminació

 • Primer premi: Rosario Hinojosa Plasencia (carrer Àngel Guimerà).
 • Segon premi: Meri Zorrilla (carrer Guixeres).
 • Tercer premi: María Jesús Rodríguez Claraco (carrer Joan Maragall).
 • Quart premi: Sara Morera Sánchez (avinguda de les Moreres).
 • Cinquè premi: Tanit Soliva (carrer Pompeu Fabra).

Categoria grupal – Modalitat única: ambientació

 • Premi únic: Institut Mig-Món. Alumnat de segon de batxillerat (carrer Ramón y Cajal).

En el transcurs de l’acte de lliurament, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Sala, va felicitar les persones guanyadores i va agrair la participació de tothom per ’fer més atractius els carrers’ durant les festes de Nadal. Jordi Sala va remarcar que el nivell de qualitat d’aquesta edició ’ha estat molt bo’.

El jurat va tenir en compte criteris com el disseny, la originalitat, l’esperit nadalenc, l’efecte estètic i l’ús de material reciclat o de llums de baix consum.

Les bases del Concurs d’Ambientació Nadalenca permetien que una mateixa persona pogués participar en les dues modalitats de la categoria individual. Les ambientacions guanyadores hauran d’estar exposades fins al proper 7 de gener.