0

Les persones guanyadores de la darrera edicio de la campanya comercial dels Barris Antics visiten Suria

Prop d’una trentena de persones procedents de diferents comarques van visitar Súria el passat dissabte 15 de desembre com a guanyadors de la darrera edició de la campanya comercial ’Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir’. La campanya es va desenvolupar l’estiu passat a Súria i a gairebé una quarantena d’altres viles i ciutats de Catalunya.
El premi aportat per Súria a la campanya consistia en una visita guiada al Poble Vell, vals de descompte per als establiments de Súria Punt Comercial, un dinar, un circuit en 4×4 a Les Comes i el llibre ’Les Caramelles de Súria’ de Núria Balaguer.

Abans d’iniciar la visita guiada, les persones guardonades van ser rebudes  per l’alcalde Josep Maria Canudas i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Sala, a Cal Balaguer del Porxo. L’alcalde surienc va donar la benvinguda als guardonats i els va fer una presentació de la vila, amb referències a la seva història, les seves tradicions i les festes més representatives, com les Caramelles i la Fira Medieval d’Oficis.

La promoció ’Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir’ té una periodicitat anual.  Es tracta d’una iniciativa impulsada per les xarxes Barris amb Projectes i Barris Antics amb Projectes, que són promogudes per la Generalitat amb l’objectiu de revitalitzar els nuclis històrics i reforçar-los com a punts de referència urbana.

Súria ha participat enguany per tercer any consecutiu en aquesta campanya per potenciar i dinamitzar el comerç de proximitat als barris del Poble Vell i Sant Jaume, i contribuir a la difusió exterior de la vila. Entre les viles i ciutats que enguany hi han pres part també es troben Berga, Calaf, Figueres, Lleida, Manresa, Mollerussa, Olot, Sallent, Solsona, Torelló i Tortosa, entre d’altres.

La campanya ’Barris Antics, molt per descobrir, molt per oferir’ compta amb el suport de la Generalitat, l’Ajuntament de Súria, les quatre Diputacions catalanes i la patronal Pimec.