0

El servei de neteja viaria incorpora un vehicle electric amb sistema aspirador de gran capacitat

El servei de neteja viària de Súria s’ha reforçat amb la incorporació d’un vehicle elèctric dotat d’un sistema aspirador de gran capacitat. L’adquisició del vehicle ha estat realitzada per l’Ajuntament de Súria a través de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener.

L’objectiu d’aquesta incorporació és avançar en la modernització i la capacitat del servei de neteja viària amb la utilització d’una tecnologia molt silenciosa, innovadora i respectuosa amb el medi ambient.

El nou vehicle porta a terme la seva funció d’aspirat sense aixecar partícules de pols ni emetre gasos contaminants a l’atmosfera.

A més de Súria, altres municipis del Mig Cardener i el seu entorn també han incorporat el mateix tipus de vehicle per als seus respectius serveis de neteja viària: Callús, Castellnou de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Salvador de Guardiola i Santpedor.

L’adquisició del vehicle ha estat subvencionada parcialment per la Diputació de Barcelona.