0

Programa d’actes de la Nit de Sant Joan a Suria

Dissabte 23 de juny

  • 19.30 h. Arribada de la Flama del Canigó a la Casa de la Vila, procedent de Manresa i portada per esportistes de la vila. Recorregut: arribada a Súria pel carrer Ignasi Abadal, plaça de Sant Joan, carrers Salvador Vancell i González Solesio, i avinguda de l’Ajuntament.

  • 20.30 h. Lectura del manifest. Actuacions dels Capgrossos, Geganters i Grallers del Gorg de l’Olla, colla castellera Salats, Ball de Cascavells amb el Tro Gros i Ball de Gegants i Nans, original de Jordi Alzina, i interpretat per alumnes de l’Escola Municipal de Música i altres músics suriencs. Lloc: Casa de la Vila.

  • 21.00 h. Portada de la Flama del Canigó des de la Casa de la Vila fins a la plaça de Sant Joan, acompanyada per la interpretació de Xiules i Piules, original de Joan Pelfort, i interpretat per la Xaranga de l’Escola Municipal de Música i altres músics suriencs. Recorregut: avinguda de l’Ajuntament, carrers González Solesio, Domènec Quinquer, Magí Fàbrega, Sant Josep, Salvador Vancell i plaça de Sant Joan.

  • 21.30 h. Sopar popular de revetlla. Lloc: plaça de Sant Joan. Preu: 10 euros (mongetes, botifarra blanca, xurrasco, pinxo, pa torrat, coca de Sant Joan, aigua, cervesa La Pirata i cava). Venda anticipada de tiquets: als establiments Cansaladeria Cal Vila, Dos26 de Maria Jové i Rubik Espai Fitness.

  • 23.00 h. Encesa de la foguera i concert de revetlla amb Class i DJs Dj Jordi Vèliz i Ferran Jordano de Flaix FM. Lloc: plaça de Sant Joan.

Organitza: Ajuntament de Súria, amb la col·laboració del Tro Gros.