0

L’Ajuntament de Suria fixa els serveis minims per a la vaga general del dijous 8 de març

L’Ajuntament de Súria ha fixat els serveis mínims que s’aplicaran aquest dijous 8 de març a les diferents àrees i serveis municipals amb motiu de la vaga general convocada per diferents organitzacions sindicals de Catalunya, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Dona.

La relació de serveis mínims s’ha establert en un decret d’Alcaldia en què s’expressa el respecte als drets de vaga i del treball, així com la necessitat de preservar els serveis essencials de la comunitat, d’acord amb la legislació vigent.

Els serveis mínims garantiran el funcionament de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), la Policia Local, Secretaria, Intervenció i Recursos Humans, neteja i les àrees de Benestar Social, Territori i Promoció Econòmica. També s’han establert serveis mínims per a les Escoles Municipals de Música i de Formació d’Adults.