0

La rua del Carnestoltes omple de color i animacio el centre urba de la vila

La rua del Carnestoltes ha omplert de color i animació el centre urbà de la vila, amb la participació de nou comparses i centenars de persones de totes les edats. La festa continua aquest vespre amb el tradicional sopar i una festa al Pavelló Municipal d’Esports Josep Fàbrega i Tort.

Les comparses han sortit des del barri de Sant Jaume i han passat pels carrers Àngel Guimerà, Salvador Vancell, González Solesio, carretera de Balsareny, carrer Ernest Solvay i avinguda de l’Ajuntament, per tornar a la travessera principal de la vila fins a la plaça de Sant Joan.

La rua ha acabat el seu recorregut al Pavelló Municipal d’Esports, on ha tingut lloc una xocolatada per als participants. Després del sopar hi haurà una festa amb Dj Foxy i Dj Fantom.

El concurs de grups musicals de Súria, que s’havia de celebrar divendres 9 de febrer, va ser finalment suspès.

El Carnestoltes de Súria ha estat organitzat enguany per la Comissió del Carnestoltes i la Comissió de Caramelles, amb el suport de l’Ajuntament.