0

L’Oficina Mobil d’Informacio al Consumidor tornara a Suria aquest dijous 22 de març

L’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor tornarà a Súria aquest dijous 22 de març, dins de les visites periòdiques que realitza a la vila. El servei estarà ubicat a la plaça de Sant Joan entre les 10.30 i les 11.30 h.

El servei atendrà gratuïtament totes les consultes sobre drets dels consumidors, etiquetatge, garanties de productes, compra i lloguer d’habitatges, serveis bancaris, assegurances, compra i venda de vehicles, etcètera.

L’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor és un servei de la Diputació de Barcelona, al qual és adherit l’Ajuntament de Súria.


0

Una nova concentracio al davant de la Casa de la Vila torna a exigir l’alliberament dels dirigents politics i socials empresonats

Una concentració al davant de la Casa de la Vila ha tornat a exigir aquest divendres 16 de març l’alliberament dels dirigents polítics i socials empresonats, dins d’una mobilització convocada arreu de Catalunya en complir-se cinc mesos dels primers empresonaments.

Aquesta ha estat la tretzena concentració de protesta que ha tingut lloc a Súria des del passat mes de setembre en relació amb la situació que viu Catalunya.

En el transcurs de l’acte, el coordinador de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Súria, Xavier Alsina, s’ha adreçat a les persones concentrades per manifestar que no s’hauria de veure com a ’normal’ el fet d’haver de mobilitzar-se per ’exigir justícia’ i demanar l’alliberament dels dirigents polítics i socials empresonats. També ha remarcat que és necessari ’remar en la mateixa direcció’ i ’anar tots junts’, deixant al marge els personalismes.

La concentració ha acabat amb el cant d’Els Segadors. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde Josep Maria Canudas i altres membres de l’equip de govern municipal.


0

El pianista Eudald Buch obre el Cicle de Concerts de Primavera de l’Escola Municipal de Musica

El jove pianista Eudald Buch va obrir dimecres 14 de març el Cicle de Concerts de Primavera de l’Escola Municipal de Música amb una actuació que va ser molt aplaudida per les persones assistents. Els propers concerts del Cicle tindran lloc els dies 22 d’abril i 18 de maig.

Eudald Buch va interpretar dues sonates de Wolfang Amadeus Mozart i Johannes Brahms, en un concert d’alt nivell musical. L’acte també formava part del programa del Dia Internacional de la Dona a Súria.

Nascut l’any 1997, Eudald Buch ha actuat en concerts individuals i festivals a Catalunya, Anglaterra i Holanda. Ha col·laborat com a solista amb l’Orquestra de Cambra de Vic, la Chetham’s Symphony Orchestra (Regne Unit) i membres de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). També ha actuat en directe a l’emissora de música de la prestigiosa cadena pública britànica BBC.

El Cicle de Concerts és una de les activitats que l’Escola Municipal de Música porta a terme per complementar l’activitat formativa habitual del centre i contribuir a estendre la cultura musical i l’hàbit d’escoltar música en directe. Les actuacions són obertes a tothom.

Els propers concerts del Cicle són els següents:

Diumenge 22 d’abril

  • 12.00 h. Coral Sòrissons, Quintet Metall i Quintet de Vent. Formació coral de l’Escola Municipal de Música i formacions de cambra del Conservatori Municipal de Música de Manresa. Lloc: Teatre del Foment Cultural.

Divendres 18 de maig

  • 21.00 h. Yasmin & Marc. Yasmin Mourat (veu) i Marc Badia (guitarra). Lloc: bar Quintana.

L’organització del Cicle de Concerts de Primavera és a càrrec de l’Escola Municipal de Música i de la seva AMPA, amb el suport de l’Ajuntament de Súria, Foment Cultural, bar Quintana i Diputació de Barcelona.