0

L’Ajuntament treu a licitacio les obres per a la millora de diferents parcs infantils de la vila

L’Ajuntament de Súria ha tret a licitació un contracte d’execució d’obres per a la millora de quatre parcs infantils al centre urbà i a diferents barris de la vila. El projecte inclou la instal·lació de nous jocs infantils i l’adequació de l’entorn per garantir l’accessibilitat i la plena seguretat dels infants.

Els parcs infantils inclosos en aquest projecte són els de la plaça de Sant Joan, Parc Municipal Macary i Viader, i els dels barris de Joncarets i Salipota (banda sud del carrer Pompeu Fabra). El pressupost previst de les obres és de 208.753,76 euros, IVA inclòs.

Cadascú d’aquests parcs infantils comptarà amb nous jocs infantils que substituiran els actuals, d’acord amb les possibilitats que ofereix la superfície disponible. Aquests nous elements dels parcs infantils disposaran d’una placa informativa sobre l’edat òptima d’utilització i les mesures de prevenció i seguretat per a la seva utilització.

Aquest projecte de millora ha estat coordinat pels serveis tècnics de l’àrea municipal d’Urbanisme, tenint en compte especialment la situació general dels parcs i les necessitats de renovació existents.

Els parcs infantils dels barris de Joncarets i Salipota es renoven a petició de les respectives associacions de veïns, dins dels pressupostos participatius de l’Ajuntament. En els darrers anys, els parcs d’altres barris de la vila han estat objecte d’altres millores, també dins dels pressupostos participatius.

Un cop s’hagi completat l’actual procediment de licitació, les obres es desenvoluparan en un termini previst d’uns quatre mesos.