0

L’Ajuntament treu a licitacio les obres per a la millora del passeig darrere la plaça de Sant Joan

L’Ajuntament de Súria ha tret a licitació un contracte d’execució d’obres per a la millora del passeig que hi ha darrere la font de la plaça de Sant Joan. Actualment, els serveis tècnics de l’àrea municipal d’Urbanisme també estan estudiant les alternatives per tal que la font de la plaça torni a funcionar en el període més breu possible.

El projecte preveu la substitució de les rajoles actuals per un nou paviment tou de sauló. També es renovarà el mobiliari urbà, els bancs i la jardineria d’aquest passeig. El pressupost previst de les obres és de 77.942,00 euros, IVA inclòs.

La coordinació del projecte és a càrrec dels serveis tècnics de l’àrea municipal d’Urbanisme.

Un cop s’hagi completat l’actual procediment de licitació, les obres es desenvoluparan en un termini previst d’uns quatre mesos.