0

Darreres dades oficials sobre la covid a Suria

Súria ha pogut consolidar l’evolució positiva dels principals indicadors de la covid, i durant la setmana passada no se’n va registrar cap nou cas a la vila. Malgrat això, cal tenir present que diferents municipis del nostre entorn es troben en nivells molt desfavorables, i per tant és necessari mantenir les mesures de prevenció anti-covid.

Les dades oficials publicades per la Generalitat NO indiquen el nombre de persones que actualment pateixen la malaltia a Súria, sinó el nombre de nous casos que s’hi ha registrat en un dia determinat.

Des del 14 de març de 2020 fins al 7 de novembre de 2021, a Súria hi ha hagut 647 casos confirmats de covid, segons aquestes mateixes dades.

  • Enllaç per descarregar el gràfic amb les darreres dades de la covid a Súria: Enllaç.