0

L’Ajuntament fa nou pas per a la creacio d’un parc d’habitatges municipals amb finalitats socials

L’Ajuntament de Súria ha fet un nou pas per a la creació d’un parc d’habitatges municipals amb l’adquisició d’un pis en un barri de la vila. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure l’habitatge social i afavorir l’accés de tothom a aquest bé de primera necessitat.

La compra del pis ha estat realitzada amb el suport de la Diputació de Barcelona. La previsió de l’equip de govern municipal és portar a terme noves adquisicions en un futur proper per tal de consolidar aquest parc d’habitatges municipals, responent a un dels objectius destacats de l’actual mandat.

A finals de l’any 2020, l’Ajuntament va adquirir un altre pis per atendre necessitats d’emergència social a través de l’àrea municipal de Benestar Social, un recurs municipal del qual no es disposava fins ara. Es tracta de la primera vegada que l’Ajuntament es planteja tenir una presència permanent en el mercat local de l’habitatge amb finalitats socials.