0

Avis sobre l’aplicacio del confinament nocturn a Suria pels nivells d’incidencia assolits per la covid

El departament de Salut de la Generalitat ha inclòs Súria en el grup de municipis catalans que hauran d’aplicar CONFINAMENT NOCTURN entre la 1.00 h de la nit i les 6.00 h del matí a partir d’aquest divendres 16 de juliol, a causa dels nivells d’incidència assolits per la covid.

La resolució ja ha estat publicada en el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) i afecta els desplaçaments i la circulació per les vies públiques durant l’esmentada franja horària.

En la resolució també s’inclouen les excepcions a aquest confinament, com el desplaçament per assistència sanitària d’urgència, per anar a la farmàcia més propera per raons d’urgència, per desplaçaments laborals, per tenir cura de persones vulnerables o dependents, o per assistència veterinària urgent, entre d’altres supòsits.

La mesura estarà vigent almenys fins a la mitjanit del proper divendres 23 de juliol.

L’Ajuntament de Súria vetllarà pel compliment d’aquest confinament nocturn i demana a tota la ciutadania el màxim respecte a totes les restriccions i mesures preventives anti-covid en benefici de tothom.

Es recorden altres mesures incloses en la resolució SLT/2212/2021 del departament de Salut de la Generalitat, també vigents fins al proper 23 de juliol:

  • Trobades socials: màxim de 10 persones, excepte convivents. No es pot menjar ni beure en grup en espais públics habilitats (àrees de lleure, de descans, pícnics i similars).
  • Restauració: horari fins a les 0.30 h i mascareta obligatòria mentre no es menja o es beu. A les terrasses cal garantir una distància mínima degudament senyalitzada d’1,5 metres entre comensals de taules o grups de taules diferents.
  • Cultura: esdeveniments amb públic assegut, sense ball, mascareta i horari fins a les 0.30 h.
  • Oci nocturn: a l’exterior i terrasses, sense ball, grups d’un màxim de 10 persones, amb mascareta, i horari fins a les 0.30 h.

Per tal d’ampliar aquesta informació es pot consultar el següent web: https://web.gencat.cat/ca/activem/restriccions-territorials/catalunya/.

  • Enllaç per descarregar l’avís de l’Ajuntament de Súria sobre el confinament nocturn pels nivells d’incidència assolits per la covid: Enllaç