0

Suria va iniciar l’any 2021 amb 5.924 habitants, segons el darrer padro municipal

Súria va iniciar l’any 2021 amb 5.924 habitants de dret, segons les dades de l’últim padró municipal, que van ser aprovades per unanimitat en el darrer ple municipal ordinari. Aquesta xifra representa un descens de 24 habitants (-0,40%) en relació amb el padró de l’any anterior.

Una de les dades destacades del darrer padró municipal és la reducció del nombre de naixements en relació amb l’any anterior (-38,98%). En canvi, el nombre de defuncions es va mantenir en el mateix nivell.

El ple municipal també va tractar els següents temes:

  • Aprovació per unanimitat d’un expedient sobre resolució d’al·legacions i aprovació provisional del Pla Especial Urbanístic de les Comes de Cererols.
  • Aprovació per unanimitat d’un expedient sobre la ratificació del decret d’adhesió a l’acord marc de subministrament d’energia elèctrica amb destinació a les entitats locals de Catalunya.
  • Aprovació per unanimitat de la modificació del cartipàs pel que fa al règim de periodicitat de les sessions plenàries, en relació amb la data de celebració de la sessió ordinària del ple municipal de juny.
  • Enllaç per descarregar la taula del darrer padró municipal de Súria, corresponent a l’1 de gener de 2021: Enllaç