0

L’alcalde Albert Cobero signa els decrets de revocacio de competencies i modificacio dels nomenaments de tinents d’alcalde

L’alcalde Albert Coberó ha signat aquest dimecres 14 de juliol dos decrets de revocació de competències i modificació dels nomenaments de tinents d’alcalde, després de la ruptura del pacte de govern que fins ara mantenien el Grup Municipal del PSC i el Grup Municipal del GIIS.

La revocació de competències afecta els membres del GIIS Alba Santamaria Fíguls, fins ara regidora d’Ensenyament, Turisme, Participació, Festes i Promoció Econòmica, i Miquel Soliva Palà, fins ara regidor de Cultura, Via Pública i Medi Ambient. Fins ara també eren, respectivament, primera tinent d’alcalde i tercer tinent d’alcalde.

Els nous tinents d’alcalde de l’Ajuntament de Súria són els següents:

  • Primer tinent d’alcalde: Miquel Àngel Montañá Merino.
  • Segona tinent d’alcalde: Olga Tena Martín.
  • Tercera tinent d’alcalde: Montserrat Albacete Burgueño.

En la propera sessió del ple municipal es donarà compte d’aquestes resolucions, que també seran publicades en el Butlletí Oficial de la Província, la seu electrònica i el web municipal.