0

Darreres dades oficials sobre la covid a Suria

Per primera vegada en els darrers mesos, DURANT LA SETMANA PASSADA NO ES VA REGISTRAR CAP NOU CAS DE COVID A SÚRIA. Aquesta evolució positiva s’ha de veure com una invitació a seguir mantenint les mesures de prevenció per tal que això s’acabi consolidant.

Els indicadors de risc de rebrot i de velocitat de propagació es calculen a partir de les mitjanes dels set dies anteriors, i per això encara es troben per sobre del valor zero, però amb tendències decreixents.

Les dades oficials publicades per la Generalitat NO indiquen el nombre de persones que actualment pateixen la malaltia a Súria, sinó el nombre de nous casos que s’hi ha registrat en un dia determinat.

Des del 14 de març de 2020 fins al 13 de juny de 2021, a Súria hi ha hagut 466 casos confirmats de covid, segons aquestes mateixes dades.

  • Enllaç per descarregar el gràfic amb les darreres dades de la covid a Súria: Enllaç.