0

Les obres de substitucio del clavegueram en un tram del carrer del Doctor Fleming i de l’avinguda Santa Barbara s’iniciaran aquest dilluns 14 de juny

El grup Agbar, concessionari del servei municipal d’aigües potables a Súria, substituirà el clavegueram del tram superior de l’avinguda Santa Bàrbara i d’una part del tram dret del carrer del Doctor Fleming, a l’alçada del parc del barri Santa Maria. Aquesta actuació s’iniciarà aquest dilluns 14 de juny i tindrà una durada prevista d’unes dues setmanes, durant les quals hi haurà afectacions en els aparcaments i la mobilitat de vehicles.

Les obres es porten a terme a instàncies de l’Ajuntament amb l’objectiu de resoldre les deficiències detectades al clavegueram en aquests dos trams urbans del barri Santa Maria.

A conseqüència de les obres, des del dilluns 14 de juny a les 7.00 no es podrà aparcar en el tram afectat del carrer del Doctor Fleming. D’altra banda, a la zona d’estacionament provisional de la carretera de Castelladral hi haurà una zona d’apilament de material.

El tall de trànsit generat per les obres obligarà a fer canvis en els sentits habituals de circulació al barri. Així, el carrer de les Flors deixarà de ser de sentit únic i els vehicles procedents de l’avinguda Santa Bàrbara hauran de transitar pels trams dret o esquerra del carrer de les Flors, en funció de la direcció requerida. Altres carrers del barri, habitualment de sentit únic, tindran dos carrils de circulació per tal de garantir l’accés a totes les vies urbanes.

Les obres seran realitzades per l’empresa Icman, que també s’encarregarà de senyalitzar les alteracions de trànsit.

L’Ajuntament demana la comprensió del veïnat davant les molèsties que pugui originar el desenvolupament d’aquestes obres, necessàries per a la millora d’un servei bàsic.