0

El primer Campionat Escolar de Tennis Taula Vila de Suria porta l’emocio d’aquest esport a la plaça de Sant Joan

La plaça de Sant Joan ha acollit aquest dijous 10 de juny les fases finals del primer Campionat Escolar de Tennis Taula Vila de Súria, amb la participació de les Escoles Francesc Macià, Salipota i Fedac, i de l’Institut Mig-Món. La celebració d’aquesta primera edició ha obtingut una molt bona resposta dels centres d’ensenyament i del seu alumnat.

Cada centre escolar ha tingut quatre representants en aquestes fases finals de la competició, fins a un total de setze jugadors. Les fases prèvies del Campionat es van disputar en les darreres setmanes a cadascú dels centres participants, amb alumnat de 6è d’educació primària i de 1r d’ESO.

L’organització del Campionat ha anat a càrrec de l’àrea municipal d’Esports, amb la col·laboració dels centres d’ensenyament, Forn la Cantonada, Diputació de Barcelona i persones afeccionades, amb l’objectiu de promoure aquest esport entre l’alumnat de la vila. Els premis han estat material per a les escoles, per fomentar la cooperació entre els participants.

El lliurament dels guardons ha anat a càrrec de l’alcalde Albert Coberó i de la regidora d’Esports, Montserrat Albacete. Tots els participants i els centres escolars han rebut un reconeixement per la seva participació en el Campionat.