0

Les obres d’urbanitzacio del carrer Industrial s’iniciaran aquest dilluns 14 de juny

Les obres d’urbanització del carrer Industrial, al barri de Joncarets, s’iniciaran aquest dilluns 14 de juny i tindran una durada aproximada d’unes set setmanes. El desenvolupament d’aquesta actuació afectarà la mobilitat de vehicles i persones en els trams en què s’estigui treballant.

L’objectiu de les obres és renovar les xarxes de serveis i convertir el carrer en una via de plataforma única per tal de facilitar l’accés dels vehicles de les empreses instal·lades.

El projecte ha estat impulsat per l’àrea municipal d’Urbanisme. El pressupost de les obres és de 315.221,32 euros, IVA inclòs, aportats per la Diputació de Barcelona (61,85%), la Generalitat (16,75%), l’Ajuntament de Súria (15,00%) i contribucions especials (6,40%).

Aquestes obres es porten a terme després de les actuacions incloses en el Pla de Millora de Polígons, amb importants millores a la zona industrial de Joncarets.