0

El web Participa de la Generalitat convoca un acte telematic obert per presentar l’avanç de la modificacio del PDU de l’activitat minera

El web Participa de la Generalitat ha convocat un acte telemàtic obert de presentació del document d’avanç de la modificació del Pla Director Urbanístic (PDU) de l’activitat minera al Bages per al dimarts 15 de juny. Les persones interessades s’hi poden inscriure a través de l’esmentat web.

L’objectiu de la modificació és preveure la ubicació d’un espai per dipositar de forma temporal la sal de procés extreta per l’empresa Iberpotash, que no troba sortida comercial i que no té cabuda en l’actual dipòsit salí del Fusteret.

Aquest acte telemàtic de presentació començarà a les 17.00 h i inclourà un torn obert de paraules. Les persones que s’hi inscriguin rebran per correu electrònic un enllaç per poder seguir l’acte a través de la plataforma Zoom.

Entre desembre i febrer passats, la Generalitat va desenvolupar un procés participatiu sobre l’emplaçament d’aquest dipòsit temporal, amb l’objectiu de recollir propostes de la ciutadania i de tots els actors implicats.