0

El nou parquing de Cal Reguant amplia la dotacio d’estacionament de vehicles en el centre urba de la vila

El nou pàrquing de Cal Reguant, ubicat a l’entrada sud del centre urbà, ha començat a estar operatiu, amb un total de 29 places d’estacionament de vehicles. La posada a punt d’aquest nou espai va ser completat recentment amb la instal·lació d’un semàfor per regular la sortida de vehicles i la senyalització de les places de pàrquing.

La posada en marxa del nou pàrquing permet guanyar noves places d’estacionament en el centre urbà, afegint-se a les altres zones de pàrquing existents.

L’ús d’aquest recinte com a pàrquing és una conseqüència del conveni de cessió temporal que l’Ajuntament va signar amb la propietat. En els treballs d’adequació d’aquest espai per a la seva nova funció hi ha participat la Brigada Municipal d’Obres i Serveis.

L’emplaçament del nou pàrquing de Cal Reguant és a la carretera de Manresa, números 2-8, a la cruïlla de l’entrada sud del centre urbà.